Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

1 χρόνος ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Σήμερα 18 Ιανουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πρώτη μας ανάρτηση...Κάθομαι και σκέφτομαι εαν -μετά από τοσες αναρτήσεις και πομπώδεις τίτλους- άλλαξα προς το καλύτερο....Μάλλον όχι...Τουλάχιστον ελπίζω να ωφέλησα έστω και μια ψυχή...Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους 12184 μέχρι σήμερα επισκέπτες μου....όσους έστειλαν κάποιο σχόλιο ή κάποιον παρηγορητικό λόγο...Να ευχαριστήσω τον σύζυγό μου π.Γεώργιο για την πολύτιμη βοήθειά του και τα παιδάκια μου που...εγκρίνουν τη φωτογραφία που θα βάλω σε κάθε ανάρτηση και όλο με ρωτάνε:''Μαμά,πότε θα έχουμε και εμείς το δικό μας μπλογκ'';

9 σχόλια:

  1. Το μπλογκ σας είναι πολύ όμορφο και ωφέλιμο. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχόμαστε να έχετε κέφι, φώτιση και διάθεση ώστε να μοιράζεστε τις ωφέλιμες αναρτήσεις σας μαζί μας για πολλά πολλά χρόνια. Να είστε καλά και Ο Θεός μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχίστε Αυτή την Αξιόλογη Προσπάθεια σας.Καλή Δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή συνέχεια στην αξιόλογη προσπάθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ για τις ευχές σας.Καλή δύναμη και σε εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ αναπαυόμαστε στον ιστότοπό σας.

    Η ενορία μας, μας έχει εμπιστευθεί τμήμα του κατηχητικού της έργου και ασχολούμαστε με κοριτσάκια των τριών τελευταίων τάξεων του δημοτικού. Προσευχόμαστε κάθε μέρα να αποκαλύψη ο Κύριος στις καρδιές τους τι είναι μια "Ορθόδοξη Γυναίκα" και ποιο το πλάτος και βάθος της κλήσης της, απ' όποια θέσι κι αν διακονεί την Εκκλησία. Είναι ένας πολύτιμος θησαυρός, καλυμμένος κάτω από αναρίθμητα σκουπίδια του "σύγχρονου πολιτισμού" και ήθους, δυστυχώς.
    Εύχεσθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Μα πάνω απ'όλα να δώσουμε στα παιδιά να καταλάβουν ότι η εκκλησία γι'αυτά και για όλους είναι μια απέραντη αγκαλιά,όπου και αν βρίσκονται,όπου και αν πέσουν,όσο και να χτυπήσουν,όσο και να ματώσουν.Γι'αυτό ότι και να γίνει η εκκλησία δεν θα πάψει να είναι η μάνα όλων.
    Καλή δύναμη.....Σας ευχαριστώ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή