Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Βελονιές αγάπης στην Ηγουμενίτσα για τη «Φλόγα»


Και φέτος στην Ήπειρο «τα μετάξια, οι βελόνες και οι χρυσοκλωστές δίνουν τη μάχη τους στον αγώνα του παιδιού κατά του καρκίνου» σύμφωνα με  τη «Φλόγα», το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
 Οι γυναίκες της «Φλόγας» Ηπείρου,  «έδεσαν» και  «σταύρωσαν» βελονιά τη βελονιά, εκατοντάδες, χιλιάδες, εκατομμύρια βελονιές και τις έκαναν πολύτιμα κεντήματα - έργα τέχνης, ανεκτίμητης αξίας, πραγματικής και συναισθηματικής.
Αυτό τον «κόπο αγάπης» οι επισκέπτες της ετήσιας Έκθεσης Χειροτεχνίας της Ηγουμενίτσας θα μπορούν να τον δουν και μέσα από τις αγορές τους να συμβάλλουν  στη λειτουργία του Σπιτιού των παιδιών της Φλόγας, που βρίσκεται στην Αθήνα.
Εκεί όπου φιλοξενούνται οικογένειες από όλη την Ελλάδα για όσο διάστημα τα παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών και άλλων νοσοκομείων της Αθήνας.
 
Στην έκθεση εκτός από κεντήματα μπορεί κανείς  να βρεί πολλά άλλα είδη, τοπικά προϊόντα που προσφέρουν διάφοροι φορείς και ιδιώτες καθώς και χειροποίητα δώρα που με αγάπη περισσή κατασκευασαν μαθητές σχολείων και ευαισθητοποιημένοι φίλοι της «Φλόγας».
Η έκθεση στην Ηγουμενίτσα  θα λειτουργεί από την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ηγουμενίτσας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου