Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο δολοφόνος της 5χρονης April.Είχε δει φωτογραφία της στο Facebook


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 47χρονος που απήγαγε και σκότωσε την 5χρονη Έιπριλ Τζόουνς από το Μαχίνλεθ της Ουαλίας!

Στον υπολογιστή του Μαρκ Μπρίτζερ βρέθηκαν φωτογραφίες του άτυχου κοριτσιού που είχε πάρει από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο.
Συντετριμμένη η μητέρα της μικρής δήλωσε: «Ο Μάρκ Μπρίτζερ σήμερα κρίθηκε ένοχος για τον φόνο της όμορφης κόρης μας April. Η Αpril θα είναι για πάντα στις καρδιές μας».


Ακόμη και σήμερα που ξέρουν τον δολοφόνο, τον μόνο άνθρωπο που γνώριζε την αλήθεια ,τον άντρα που είχε βάλει στο μάτι την μικρή από φωτογραφίες της στο facebook , δεν έχουν μάθει που είναι θαμμένο το πτώμα της.


Η Αpril ένα βράδυ του Οκτωβρίου βγήκε στην αυλή του σπιτιού της να παίξει. Ο 47χρονος την πλησίασε και την πήρε μέσα στο αμάξι του. Ήξερε που θα την βρει από τις φωτογραφίες της στο ίντερνετ … από σελίδα που είχαν δημιουργήσει οι αδερφές της.


Ο Γιάννης Κούρος, πρόεδρος της ψυχολογικής ψυχιατρικής κλινικής ενηλίκου και παιδιού, δήλωσε:
«Πρόκειται όντως για μία αρνητική πλευρά του internet. Δίνει την δυνατότητα στα παιδιά λόγω αθωότητας να μιλούν από κοντά ή μακριά με κάποια άτομα που δεν είναι το καλύτερο φυσιολογικό για τα παιδιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό των παιδιών που έχουν γίνει στόχος παρενόχλησης στο ίντερνετ έχει αυξηθεί.


Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της 13χρονης από τα Σπάτα, οι ειδικοί προειδοποιούν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου!

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου